header1

HÅSTRUPLEJREN

Midt i det naturskønne trekantområde tæt på Elbodalen ligger Håstruplejrenomgivet af skov og malejrrker. Huset er et tidligere husmandssted, der er ombygget til en moderne funktionsdygtig lejr med plads til 25 personer.

Lejren ligger tilbagetrukket fra vejen, som fører til et hyggeligt landsbymiljø. Den er omgivet af to store
græsarealer, hvor der på den ene er en stor boldbane med fodboldmål. Græsaralet kan også anvendes til andre aktiviteter. Det andet græsareal er ideelt til teltslagning og andre lejraktiviteter.

I forlængelse og læ af huset findes bålplads, hvor aftensmaden kan tilberedes på bedste primitive måde. Den hyggelige aftensstemning kan her nydes i glødernes skær – eventuelt med historiefortælling, guitarspil og fællessang.

Ved husets indgang er der en dejlig flisebelagt gårdhave med flagstang. Huset, der er på 250 m2, er opført i to plan og indeholder et funktionelt køkken med alle moderne faciliteter. Huset opvarmes med oliefyr.
Spisesalen ligger i forbindelse med køkkenet. Der er gode bade- og toiletfaciliteter fordelt på flere rum.Sovepladserne er fordelt på to lederrum og to store rum, hvoraf det ene er med senge. Det andet er med madrasser og kan også anvendes som aktivitetsrum.